Χορωδία Αυλωναρίου

Αναρτήθηκε από blogofAvlonari On 3/25/2009 06:55:00 μ.μ.

Η χορωδία Αυλωναρίου δημιουργήθηκε το χειμώνα του 1996 από ανθρώπους με αγάπη για τη μουσική και ενδιαφέρον για την πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου.

Τα μέλη της χορωδίας προέρχονται απο κατοίκους του Δήμου Αυλώνος αλλά και απο την ευρύτερη περιοχή.

Τον Ιούνιο του 1996 η χορωδία μετεξελίχθηκε σε πολιτιστικό σύλλογο με σκοπό τη διοργάνωση χορωδιακών εκδηλώσεων, διαλέξεων, εκδρομών για θεατρικές και κινηματογραφικές παραστάσεις και τη συμμετοχή στη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Η χορωδία Αυλωναρίου είναι μικτή, τετράφωνη με ρεπερτόριο απο την έντεχνη Ελληνική μουσική και το Εκκλησιαστικό υμνολόγιο.
Η διοίκηση της χορωδίας έχει πενταμελές διοικητικό συμβούλιο το οποίο εκλέγεται κάθε δύο χρόνια, ενώ οικονομικά καλύπτεται μόνο απο τις συνδρομές των μελών της.

Τη διεύθυνση της χορωδίας απο το 1996 μέχρι το 1998 είχε ο Μιχάλης Κόκκινης. Απο το 1998 μέχρι το καλοκαίρι του 2004 διευθυντής της χορωδίας ήταν ο Γεώργιος Γερογιάννης ενώ σήμερα διατελεί κάτω απο τη μουσική διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη.

Περισσότερες πληροφορίες για τη χορωδία μπορείτε να βρείτε στον επίσημο δικτυακό της τόπο: http: //www.choirofavlonari.gr

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Πρόσφατες θέσεις

Πρόσφατες Θέσεις

Αρχείο