Πληροφορίες

Αναρτήθηκε από blogofAvlonari

Το ιστολόγιο (blog) blogofAvlonari.blogspot.com είναι αποτέλεσμα της εθελοντικής εργασίας μιας ομάδας νέων ανθρώπων που γαλουχήθηκαν στο Αυλωνάρι της Εύβοιας και το αγαπούν παιδιόθεν.

Σκόπος του είναι καταρχάς τόσο να προβάλει τις ανεξάντλητες πηγές ομορφιάς που διαθέτει, όσο και να ενημερώσει για τα ήθη και έθιμα του, τις παραδόσεις του, τις κοινωνικές, συλλογικές, πολιτικές, επιχειρησιακές, εμπορικές, πολιτιστικές, αθλητικές προσπάθειες και δραστηριότητες που συντελούνται και γενικά για τις τρέχουσες εξελίξεις που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το παρόν και το μέλλον του Αυλωναρίου.

Από την άλλη μεριά στοχεύει να αποτελέσει ένα κέντρο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων για τις εξελίξεις που αφορούν τόσο σε αυτό καθεαυτό το χωριό, όσο και στην ευρύτερη περιοχή του Αυλωναρίου που ακούει στο όνομα Δήμος Αυλώνος καθώς και σε ολόκληρο το νομό Ευβοίας.

Το blogofAvlonari.blogspot.com είναι ένα blog που δημιουργήθηκε από Αυλωναρίτες για Αυλωναρίτες. Ένα πράγμα μένει ακόμα: Απανταχού Αυλωναρίτες αγκαλιάστε το!

Πρόσφατες θέσεις

Πρόσφατες Θέσεις

Αρχείο